Збірна України: створити «картинку» в Ризі

🇺🇦🏒🥅 Сьогодні, 14 квітня, національна збірна України зіграє свій третій товариський матч у рамках підготовки до ЧС-2023.

🔥19.30 збірна клубів Латвіїзбірна України

Після двох перемог у Мішкольці над Угорщиною (1:0 Б, 4:1) на початку місяця національна збірна України під керівництвом Вадима Шахрайчука продовжить свою спаринг-програму двома зустрічами у Ризі проти збірної клубів Латвії.

Головний тренер латвійської «солянки» – 56-річний Ерік Мілунс, який нещодавно очолював юніорську та молодіжну збірну Латвії. На матчі з Україною коуч зібрав 1,5 п’ятірки з клубу «Мого» (віце-чемпіона країни), п’ятірку зі свого клубу ризької «Призми» та 1,5 п’ятірки молодих легіонерів (20-22 років) з Угорщини, Канади, Казахстану, Чехії, Швейцарії, а також партнера наших Пангелова-Юлдашева та Денискіна з польської «Унії» – 26-річного Крістапса Якобсонса.

«Радий за Якобсонса, що у нього з’явився шанс поборотися за місце у головній команді країни, – каже досвідчений захисник Філіп Пангелов-Юлдашев. – Упевнений, на нас чекають цікаві зустрічі у Ризі, а від збірної України сподіваюся побачити змістовну «картинку», як було у нещодавніх зустрічах з Угорщиною. Впевнений, що попереду свої голи заб’ємо, а ось ззаду хотілося б провести обидві зустрічі без провалів у всіх лініях».

Додамо, що зі складу чемпіона Латвії – «Земгале» до балтійської збірної не приїде ніхто. Причина банальна – банкет та його відлуння. Що стосується мотивації у решти гравців господарів майданчика, то тут є чого прагнути і за що боротися. Як зізнався наставник латвійської команди Ерік Мілунс, парочка гравців із цього складу може отримати шанс підключитися до національної збірної Латвії, яка вже розпочала підготовку до ЧС-2023 у найвищому дивізіоні.

«Мені здається, ми підходимо до цих ігор у оптимальних кондиціях, – каже нападник Ярослав Панченко. – Ознайомившись із складом латишів, думаю, нам під силу перемогти та продовжити переможну серію національної збірної України».

Титульний партнер національної збірної України – INNOVECS

Вас може зацікавити