Збірна команда України U13 вперше відправиться на турнір

З 17 по 19 квітня у Празі (Чехія) збірна команда України серед гравців 2007 року народження візьме участь у міжнародному турнірі BOOKCAMP HOCKEY CUP. Нагадаємо, що ця збірна була сформована за результатами національного відбору, який було проведено у Києві у грудні 2019 року. Цей турнір стане першим виїздом для наших юних хокеїстів після національного відбору.
«За планом цього року команда відвідає один міжнародний турнір. Вже у квітні наші гравці вирушать до Чехії. Для них це буде вперше у такому складі, але я переконана, що вони покажуть хороший результат і турнір стане для них чудовим досвідом – черговою маленькою сходинкою до національної збірної», – прокоментувала менеджер збірної команди України U13 Ірина Нікульнікова.
Дитячі хокейні турніри BOOKCAMP CUP – одні з найбільших хокейних турнірів свого роду в Європі, що поєднують дитячі команди в вікових групах U10, U11, U12, U13, U14 і U16. Формат турніру – дитячий чемпіонат світу,  у кожному турнірі максимально 8 команд з різних країн.
У міжнародних дитячих хокейних турнірах BOOKCAMP CUP щорічно беруть участь команди з Австрії, Словаччини, Фінляндії, Росії, Німеччини, Швеції, Білорусі, Латвії, Угорщини, Чехії та інших країн.


Вас може зацікавити