Збірна Франції відбирає шанси українців на золото чемпіонату

Невтішно для української команди розпочався третій матч чемпіонату світу: вже на шостій хвилині  на табло горіли 2:0 на користь Франції. Та ще у  першому періоді українці змогли скоротити відставання. Трійка Архипенко – Даниленко – Морозов спрацювала на відмінно, і Денис закинув свою другу шайбу на турнірі.

У другому періоді на майданчику була рівна боротьба, та реалізувати свої моменти жодна з команд не змогла.

У третьому періоді українці пішли на фінальний штурм, та зрештою  пропустили ще одну шайбу. Поразка 1:3, яка лишає українців усіх шансів поборотися за золото.

Франція – Україна – 3:1 (2:1, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 – Руссо (Шмітт, Томасіно), 04:21. 2:0 – Дубе (Фабре), 05:25. 2:1 – Архипенко (Морозов, Даниленко), 19:00. 3:1 – Дубе (Фабре, Планьа), 53:19.

Склад команди України: Оганджанян (Гурко); Кругляков – Чолач, Васильєв – Матусевич, Логач – Грицюк, Ратушний – Садовіков; Матейченко – Пересунько – Кривошапкін, Архипенко – Морозов – Даниленко, Абаджян – Брага – Целогородцев; Сиротенко – Середницький – Панченко.

 

У попередньому матчі збірна команда Угорщини влаштувала «голепад» зі збірною Польщі. На двох команди закинули 17 шайб. А три очки за перемогу до своєї скарбнички додали угорці.

А розпочався третій ігровий день сенсаційний матч між збірними командами Естонії та Італії. Не зважаючи на те, що естонці програвши перший період 0:3, змогли проявити характер і не тільки зрівняти рахунок, а й перемогти у основний час.

FAVORIT – Офіційний Генеральний Спонсор національної молодіжної збірної команди України.



Вас може зацікавити