Завершився чемпіонат дитячої хокейної ліги Донбасу

23 травня 2015 року в школі хокейного клубу «Донбас» на арені «Альтаїр» у місті Дружківці відбулися вирішальні матчі та церемонія нагородження учасників чемпіонату дитячої хокейної ліги Донбасу.

Перші матчі змагання відбулися ще 28 лютого. З цього часу сотні юних хокеїстів ДЮСШ ХК «Донбас» із Дружківки, Костянтинівки, Слов’янська та Краматорська провели 9 ігрових турів – 36 матчів, в яких було закинуто 205 шайб.

За підсумками дебютного сезону у молодшій віковій групі (діти 6-8 років) перемогла команда зі Слов’янська (21 очко). Далі в таблиці розташувались Краматорськ (14 очок), Костянтинівка (10) та Дружківка (5 очок). Найкращий снайпер – Іван Кучеров (Слов’янськ, 15 шайб).

У старшій віковій групі (юнаки 9-11 років) тріумфувала команда Дружківки (19 очок). Слідом за нею фінішували Краматорськ (17 очок), Слов’янськ (10 очок) та Костянтинівка (6 очок). Найкращий снайпер – Артем Голубенко (Краматорськ, 15 шайб). Цікаво, що дружківські хокеїсти здобули перемогу лише в останній ігровий день змагання.

Переможці та призери змагання отримали в подарунок кубки, медалі, дипломи та солодкі подарунки від організаторів.


Вас може зацікавити