Запуск молодіжного чемпіонату та ліміт на легіонерів. Результати наради ФХУ з представниками ДЮСШ

Спортивна дирекція Федерації хокею України традиційно провела щотижневу нараду з представниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл із хокею з шайбою.

У зустрічі взяли участь старші тренери та директори «Сокола», «Крижинки», «Білого Барса», «Донбасу», СДЮСШОР з Харкова, ДЮСШ з Дніпра та інших.

Під час заходу було обговорено проведення молодіжного чемпіонату України в наступному сезоні-2021/2022. Так, у цих змаганнях зіграють спортсмени 2002-2005 р.н. При цьому хокеїсти 2005 р.н. зможуть виступити в окремому чемпіонаті, де гратимуть представники лише цієї вікової категорії.

Також учасники наради визначили ліміт на легіонерів. Їхня кількість становитиме 2 особи на команду.  

Зазначимо, що Спортивна дирекція ФХУ вже розпочала роботу над оновленим регламентом Української молодіжної хокейної ліги, який набере чинності в сезоні-2021/2022.

Наостанок зауважимо, що представники ДЮСШ одноголосно підтримали введення порядку ліцензування тренерів УМХЛ, а також виступили за розробку уніфікованої системи переходу гравців із однієї команди до іншої. Її найближчим часом спроєктує робоча група, до якої ввійдуть як делеґати від ДЮСШ, так і висококваліфіковані юристи.


Вас може зацікавити