З Новим 2019 Роком та Різдвом Христовим!

Шановні вболівальники та прихильники хокею!

Щиро вітаємо вас із Новим 2019-м роком та Різдвом Христовим!

Ці свята для пересічних українців мають особливе значення, бо символізують собою завершення старого року й сповнюють наші серця надією на найкраще в році новому.

Сьогодні ми перегортаємо останню сторінку календаря старого року. 2018-й став роком випробувань, перевірки на міцність, серйозних викликів. У квітні ми успішно провели чемпіонат світу серед юніорів – головну спортивну подію року та найвагоміший хокейний захід в історії нашої держави. Кожен із нас гідно витримав цей тест і впевнено крокує у майбутнє.

Наступний рік буде надзвичайно відповідальним для нас. Перед нами стоять серйозні та амбітні завдання. Ми знову представлятимемо Україну перед міжнародною спільнотою – у столиці нашої держави планується провести чемпіонат світу з хокею серед молодіжних команд, де ми прагнемо продемонструвати не лише щиру українську гостинність, а й високі спортивні результати. Це вагомий крок в напрямку популяризації хокею та реалізації наших спортивних амбіцій. Сподіваємось, що протягом усього року результати українських хокеїстів даруватимуть усім вболівлаьникам та пересічним громадянам виключно позитивні емоції.

Вітаємо вас із зимовими святами. Бажаємо, щоб кожний день у новому році був сповнений щирою радістю, подарував стабільність та добробут, був сповнений вагомих досягнень та успішних проектів, відкрив нові обрії. Невичерпної вам енергії, великих перемог у житті та спорті, а також мирного неба над головою!


Вас може зацікавити