З Днем народження, пане Зубко!

Сьогодні, 16 жовтня, 36-й День народження святкує президент Федерації хокею України Георгій Зубко, людина, яка внесла свіжий струмінь у наш хокей.

Наполегливість і сміливість у прийнятті рішень, завзяття, невичерпна енергія, свіжі ідеї, розуміння, що треба робити, куди рухатися і безмежний патріотизм до країни і виду спорту, за який відповідальний – то Георгій Зубко на посаді очільника українського хокею.

Так, нині ґрандіозні реформаторські ідеї на шляху до відродження нашого виду спорту в Україні підкоригували московські окупанти. Пан Зубко був одним з тих, хто став на захист Батьківщини зі зброєю в руках у числі перших. Але при цьому не кинув розвиток хокейних процесів на самотік.

З допомогою команди однодумців Георгій Юрійович подбав, щоб змогли виїхати за кордон і продовжили там займатися хокеєм вихованці дитячих шкіл з усіх куточків України.

Щоб національні збірні не просто виступали в цей нелегкий час для галочки, а вирішували найвищі завдання, як ось юнацька збірна, яка вийшла в дивізіон 1А чемпіонату світу.

Восени попри всі труднощі стартував 31 чемпіонат України. І попри очікування недругів і скептиків, шість зібраних спільними зусиллями команд має цілком боєздатний вигляд.

А далі буде. Головне зараз – виграти війну, прогнати геть споконвічного ворога. Щоб надалі вже ніхто не заважав творити на благо України і українського хокею.

З Днем народження, Георгію Юрійовичу! Здоров‘я Вам, сили волі, стійкості і переможного гарту. Многа літ Вам! Нехай живе і процвітає Вільна Україна!

Вас може зацікавити