Юнацька збірна України з хокею вирушить до Канади у фандрейзинговий табір

 

У рамках проєкту «Hockey4Ukraine», ініційованим ФХУ та спортивним коментатором TSN Гордом Міллером за підтримки Calgary Canucks, юнацька збірна України проведе навчально-тренувальний збір, в рамках якого зіграє в Канаді два благодійні товариські матчі проти Alberta U18 All-Star Team. Тур стане одним із етапів підготовки до чемпіонату світу 2024 року в дивізіоні 1А.

Матчі пройдуть у середу, 27 березня о 19:00 (28 березня 03:00 за Києвом) та в суботу, 30 березня о 12:30 (30 березня 20:30 за Києвом) на Ken Bracko Arena, Max Bell Center у Альберті, Канада. Ігри будуть транслюватись в прямому ефірі на HNlive.ca. Квитки можна придбати онлайн за посиланням.

Проєкт  «Hockey4Ukraine» є частиною «Hockey Can’t Stop» у рамках якого минулого року студентська молодіжна національна збірна України з хокею провела серію товариських матчів з канадськими університетськими командами.   «Я радий знову залучити українську національну хокейну команду до моєї рідної провінції Альберта, – зауважив Горд Міллер. – Минулорічний тур командою U25 мав величезний успіх, і тепер команда U18 матиме можливість підготуватися до майбутнього чемпіонату світу в дивізіоні 1А».

Усі виручені кошти зібрані під час матчів будуть направлені на організацію тренувального табору національної збірної U18 в Канаді та передані благодійному фонду “Українська хокейна мрія” для підтримки наймолодших українських хокеїстів.

Підтримати ініціативу благодійним внеском можна за посиланням: https://sportforcalgary.com/donate.

«Ми надзвичайно вдячні Горду Міллеру, Calgary Canucks та усім партнерам за таке запрошення. Для нас це надважливо», – каже Георгій Зубко, президент Федерації хокею України та директор благодійного фонду «Українська хокейна мрія».

Пресконференція щодо кемпу відбудеться 15 березня 2024 року о 21:00 онлайн, за посиланням. У ній візьмуть участь Горд Міллер, канадійський спортивний кометатор TSN, Георгій Зубко, президент Федерації хокею України, Александра Слатвицька, віцепрезидент Федерації хокею України, Сенді Едмонстоун, голова правління та президент Calgary Canucks та Бред Моран, головний тренер та генеральний менеджер Calgary Canucks.

Проєкт «Hockey4Ukraine» втілюється завдяки підтримці партнерів Calgary Canucks, Hockey Calgary, Федерації хокею України та Міністерства молоді та спорту України. Фінансову підтримку забезпечують спонсори заходу The Mitchell Foundation, Kyiv Capitals, Adrenaline Source for Sports, Innovecs та Tim Hortons. Організаційну, партнерську підтримку також надають компанії Evans Hunt, HN Live та Showpass, а також меценати і партнери –  Sport for Calgary Foundation та Конґрес українців Канади Відділ Калґарі (Ukrainian Canadian Congress Calgary Branch). 

 

Вас може зацікавити