Юнацька збірна України у бойовому поєдинку поступилась Alberta U18 All-Star Team


Збірна України U18🇺🇦 – 🇨🇦Alberta U18 All-Star Team – 1:2 ОТ (0:0, 0:0, 1:1, 0:1)

Шайби: 1:0 – Шибінський (Сімчук, Ахмедов, 43:39 – більш.), 1:1 – Інглз (Крелін, Шнайдер, 48:55), 1:2 – Дітц (Крелін, 62:32)

Воротарі: Воротарі: Левшин – Чейз (О’Холлоран, 33:26)

Кидки: 40-22

З перших хвилин матч розпочався дуже активно, команди обмінювались атаками, але жодна із них не закінчилась успіхом. Перекидавши суперника майже вдвічі протягом матчу, збірна України змогла відкрити рахунок лише на початку третього періоду. Завдяки чітким передачам Гавриїла Сімчука та Рената Ахмедова у більшості, Ілля Шибінський здійснив кидок, нейтралізувати який у ОʼХоллорана шансів не було. Команда Калгарі досить швидко відновила рівність в рахунку, скориставшись помилкою в захисті нашої збірної.

Перед фінальною сиреною українці мали фантастичну можливість вийти вперед, але вдруге переграти голкіпера не вийшло. Вже в овертаймі ініціативу почали перехоплювати суперники і намагались грати на добивання, але Олександр Левшин впорався із першою серйозною загрозою і лише після контратак українців у відповідь, команда Калгарі змогла закинути переможну шайбу.

Після закінчення офіційної частини гри команди провели булітну серію, яка закінчилась з рахунком 1:0 на користь українців:
Сімчук (втрата), Ткачук (сейв), Шибінський (гол), Сміт (сейв), Денисенко (сейв), Крелін (втрата), Левченко (повз ворота), Мюррей (сейв), Миронов (повз ворота), Де Хаас (сейв)

Вас може зацікавити