Юнацька збірна (U16): «Хлопці намагалися всі відчути себе єдиним цілим і виконати настанови тренерського штабу»

27 липня юнацька збірна України (U16) завершила навчально-тренувальний збір в Празі. Завершальним етапом кемпу став товариський матч проти місцевої Славії U17, в якому українці здобули перемогу в овертаймі з рахунком 4:3.

Пресслужба Федерації хокею України дізналась про враження наших гравців після пройденого кемпу.

Нападник чеського «Pilsen Wolves» Костянтин Блоцький за підсумками збору ділиться: «Кемп мені дуже сподобався, дізнався багато нового для себе. Я був радий, що вперше вдягнув форму національної збірної. Відчуваю в собі силу та мотивацію, для того, щоб боротись на наступні збори збірної». 

Його одноклубник, ще один нападник «Вовків», Максим Литвинчук, додає: «Кемп дуже сподобався, дружня команда, корисні тренування, гарні тренери і готель! Мотивація зʼявилась в 2 рази, дуже надіюсь що ми всі разом побачимося ще не раз! Велике дякую всім!»

Про користь кемпу для майбутнього розвитку додає також Назар Коваленко, який представляє австрійський «Vienna Capitals»: «На мою думку, кемп був дуже корисним! На ньому я покращив свої навички гравця. Також дізнався багато нового! Вдягати форму своєї країни – це відчуття яке неможливо описати словами, немає кращого відчуття, чим представляти свою країну! Після цього кемпу зʼявилося ще більше мотивації та бажання працювати!»

На завершення, Антон Гаврилець підсумував всі враження від збору та поділився емоціями від роботи в команді під керівництвом Олександра Бобкіна та Олександра Годинюка: «Мої враження від кемпу позитивні! Все дуже сподобалось, багато нового перейняв для себе, покращив свої спортивні навички! Форма збірної, на мій погляд, була в цілому на гарному рівні. Хлопці намагалися всі відчути себе єдиним цілим і виконати установи тренерського штабу. Може, десь не все виходило якнайкраще, але це тільки наш перший збір і потрібен ще час, щоб краще відчути і зрозуміти один одного на льоду. В команді були гравці молодшого віку, які добре себе показали, прагнули не поступатися старшим гравцям! Вони молодці!

Мотивація? Звичайно, вона завжди зі мною, а після того, як мене запросили на цей кемп, вона зросла вдвічі! Є ціль, є прагнення, є бажання ще більше працювати над собою, удосконалювати те, що вже вмію. Дуже сподіваюсь, що в майбутньому буду виступати і представляти свою країну на світових майданчиках!

Хочу ще раз висловити подяку тренерам збірної Олександру Васильовичу, Олександру Олеговичу, всьому тренерському штабу, лікарям, організатором за можливість грати і розвивати український хокей, за неймовірний досвід!! Я  мрію бути гравцем збірної і я прагну до цього!»

Дякуємо хлопцям за збір і бажаємо успіхів в сезоні!

Вас може зацікавити