Впевнена перемога «Донбасу», розгром від «Кременчука» та поразка МХК «Динамо»

29 листопада завершився 20 тур Української хокейної ліги – Паріматч, в рамках якого «Донбас» впевнено обіграв «Білий Барс», «Кременчук» знову розгромив «Крижаних Вовків», а МХК «Динамо» в Херсоні поступилося херсонському «Дніпру».

«Білий Барс» – «Донбас» 1:5 (0:1, 1:3, 0:1)

Можна сказати, що цією перемогою донеччани взяли своєрідний реванш у противника з Білої Церкви за минулу напружену зустріч в Дружківці. Прагнення «Донбасу» перемогти стало зрозуміло ще до екватора зустрічі, коли у воротах білоцерківців вже побувало 4 шайби, що автоматично не залишило шансів «барсам» відігратися.

Особливо мотивованим на цей матч був капітан донеччан Віктор Захаров, який, по-перше, відкрив рахунок в матчі, а, по-друге, набрав 3 (1+2) результативних бали, неодноразово кидаючи по воротах супротивника.

Таким чином, по ходу поєдинку можна зробити висновок, що наполегливі тренування і робота над помилками «Донбасу» під керівництвом нового-старого тренера Сергія Вітера нарешті починають давати свої плоди, а Костянтину Буценку все ще належить виховувати молодий колектив, щоб “барси” змогли доводити до перемоги матчі проти лідерів чемпіонату.

«Кременчук» – «Крижані Вовки» 12:2 (6:2, 4:0, 2:0)

Цей матч прогнозовано закінчився з розгромним рахунком на користь лідера чемпіонату, який і в цьому матчі поспішав довести свою перевагу. Розрив між цими командами в турнірній таблиці становить 49 очок, та й знаходяться клуби на різних полюсах поточного розіграшу УХЛ.

Ця ситуація і відбилася на табло – кияни “посипалися” ще на старті поєдинку, що дозволило більш досвідченому «Кременчуку» раз по раз користуватися помилками «Вовків» і тільки збільшувати рахунок в матчі. Таким чином “городяни” відправили у ворота противника з Києва 12 шайб, на що команда Миколи Сидорова змогла відповісти лише двома результативними кидками.

До слова, хет-триками в складі кременчужан відзначилися Руслан Єфімочкін і Іван Савченко, а також дубль собі в актив записав капітан команди Тимур Гриценко.

Варто відзначити, що в воротах «Кременчука» свій перший матч в поточному розіграші УХЛ зіграв Микита Петленко, який гідно захищав ворота своєї команди, не дозволяючи киянам відігравати пропущені шайби.

«Дніпро» – МХК «Динамо» 4:1 (2:0; 1:0; 1:1)

Хоч “динамівці” і розпочали цю зустріч набагато впевненіше свого опонента, але рахунок закинутим шайбам відкрили херсонці. Дві пропущені фактично “в роздягальню” шайби досить сильно підкосили харків’ян, які змогли прошити Олега Петрова лише в третьому періоді.

У свою чергу, херсонський клуб тільки нарощував свій пресинг і вже до третьої двадцятихвилинки повністю заволодів ігровою перевагою, відправивши в цілому в ворота Тимура Мамедова 4 шайби. Знову на харківську команду вплинули помилки в обороні і не вміння утримувати результат в матчі. Цим і скористався «Дніпро», заробивши чергові три очки і скоротивши відставання від «Кременчука» до семи балів.


Вас може зацікавити