Вольова перемога «Білого Барса» в Києві і три очки для донецької команди

4 січня завершився 27 тур Української хокейної ліги – Парі-Матч, в рамках якого «Донбас» в Дружківці обіграв МХК «Динамо», а «Білий Барс» здобув вольову перемогу над «Крижаними Вовками». Нагадаємо, що свій поєдинок 27 туру «Кременчук» і «Дніпро» зіграли 14 листопада – тоді “городяни” здобули мінімальну перемогу над противником з Херсона з рахунком 1:0.

«Донбас» – МХК «Динамо» 5:2 (1:0, 2:2, 2:0)

Харківський клуб в черговий раз довів, що він не найзручніший суперник для «Донбасу» і що легко заробити три очки донеччанам не вдасться. І хоч Ілля Коренчук зміг в першому періоді відкрити рахунок в матчі, але в другій двадцятихвилинці харків’яни зібралися з силами і змогли відквитати пропущені шайби.

Не дивлячись на досить впевнений другий період, харківському клубу все ж не вистачило досвіду і сил, щоб утримати результат до кінця поєдинку. Цим і скористалася команда Сергія Вітера і за другу частину поєдинку відправила у ворота Тимура Мамедова ще три шайби, довела рахунок до впевнених 5:2 і виграла свої три очки в першому поєдинку 2019 року.

«Крижані Вовки» – «Білий Барс» 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Кияни і білоцерківці в Києві видали дуже потужний і драматичний поєдинок. У цьому матчі відразу варто зазначити результативну гру капітана київського клубу Олексія Овчиннікова, який в своєму першому після місячної перерви матчі закинув відразу три шайби. Однак, хет-трик столичного капітана не допоміг «Вовкам» здобути перемогу в цьому матчі і білоцерківці з перевагою в одну шайбу вивезли з Києва три очки.

До слова, автором четвертої переможної шайби підопічних Костянтина Буценка в ворота Віталія Власенка став Владислав Куцевич, який також записав на свій рахунок відразу три точні кидки.


Вас може зацікавити