Володимир Трошкін та Поліна Лубенець офіційно – учасники юнацьких зимових Олімпійських ігор

Переможці фінального етапу Всеукраїнських змагань з хокейної майстерності Поліна Лубенець (МДЮСШ м. Дніпро) та Володимир Трошкін (БВУФК-Білий Барс) візьмуть  участь в юнацьких зимових Олімпійських іграх 2020 року в швейцарському місті Лозанна.

Поліна та Володимир зіграють на турнірі 3-на-3, який буде проходити перехресно з двома іграми одночасно. Команди будуть змішаними: у їх складах будуть представлені гравці з різних країн світу. Ці команди гратимуть за коловою системою. По завершенню турніру відбудуться півфінали та матчі за нагороди.

І Поліна, і Володимир з нетерпінням чекають січня:

«Емоцій не передати! Я дуже рада, що поїду на олімпіаду. Я в захваті і мені не віриться! Я вдячна усім, хто допомагає мені на моєму хокейному шляху, хто вірить і постійно підтримує! Я дуже старатимусь не підвести! Тренуюся кожного дня і з хлопцями, і з дівчатами. Адже розумію, яка відповідальність на мені лежить!» – ділиться враженнями юна гравчиня Поліна Лубинець.

«Під час відбору я дуже хвилювався, тому що розумів – від України поїде лише один. У нас було дві спроби. Якщо бути відвертим, першу я провалив, але друга стала переможною. Коли дізнався, що переміг, дуже зрадів!

Зараз готуюся кожного дня, посилено тренуюсь. Мені пощастило, що мене тренують троє надзвичайно досвідчених тренерів: Олександр Бобкін, Костянтин Буценко та Віталій Литвиненко. Я докладу усіх зусиль, щоб гідно зіграти і представити нашу країну на Юнацьких олімпійських іграх!» – прокоментував свою участь Володимир Трошкін.

Тож на початку січня наші спортсмени вирушать у Лозанну і матимуть шанс привезти в Україну Олімпійські медалі!

 


Вас може зацікавити