Во ім’я життя. ФХУ запустила благодійний фонд «Українська хокейна мрія»

Федерація хокею України запустила благодійний фонд «Українська хокейна мрія» для повоєнного відновлення дитячої хокейної екосистеми в Україні.

Фонд очолює президент Федерації Георгій Зубко. Почесна рада Фонду буде складатися зі світових лідерів хокейної спільноти та суміжних галузей.

Фонд ставить перед собою довгострокові цілі поетапного розвитку хокейної екосистеми для дітей України у наступних напрямках:

— збереження українського хокею під час війни;

— відбудова зруйнованих льодових арен;

— налагодження роботи хокейних шкіл;

— запуск роботи освітніх програм;

— організація дитячих та юнацьких змагань;

— популяризація хокею серед дітей.

Перша ціль фонду – 10 мільйонів доларів на відбудову дитячих хокейних центрів в Україні, в основі яких будуть льодові арени.

Місія фонду – створити умови в Україні, аби вибір віддати дитину грати в хокей приносив можливості та різноманітний досвід у житті маленьких спортовців, що робитиме їх переможцями у хокеї та у житті.

Нагадаємо, що до початку війни, в Україні була запущена велика програма Президента України  з розбудови спортивної інфраструктури по всій державі в рамках програми «Велике будівництво». В грудні 2021 року за 10 місяців було зведено льодову арену в місті Мелітополі Запорізької області.

Контакти фонду:

Сайт: https://saveukrainianhockeydream.org/

Інстаграм: ua_hockeydream

Пошта: info@saveukrainianhockeydream.org

Вас може зацікавити