Визначились країни-господарі та терміни проведення чемпіонатів світу за участю збірних України

На Надзвичайному конгресі  (IIHF), який в ці хвилини  проходить  у форматі відео конференції, визначались міста та терміни проведення чемпіонатів світу сезону 2020-21 за участю збірних команд  України.

Національна чоловіча збірна команда зіграє в  групі Б першого Дивізіону зі збірними  Литви, Польщі, Японії, Естонії та Сербії з 26 квітня по 2 травня 2021 року в  польському  Катовіце.

Збірна команда юніорів до 20 років (Ю-20)  в Дивізіоні І-B  в наступному році зіграє зі збірними Словенії, Франції, Польщі, Естонії та Японії, чемпіонат світу пройде в Естонії з 10 по 17 лютого 2021 року.

Юніорська збірна до 18 років (Ю-18) також  зіграє  в Дивізіоні I-B зі збірними Австрії, Угорщини, Італії, Словенії та Польщі. Право на проведення чемпіонату світу залишилось за  Асіяго, який прийме першість світу  з 18 по 25 квітня.

Національна жіноча збірна команда України виступатиме в наступному сезоні  в Дивізіоні ІІІ. Суперниками наших дівчат будуть збірні команди Бельгії, Румунії, Болгарії, Литви, Гон-Конга, Естонії та Боснії та Герцеговіни, яка заявила свою жіночу збірну безпосередньо під час Конгресу, а господарі турніру- Литва підтвердили свою можливість провести цей форум за участі 8 команд. Чемпіонат пройде в Каунасі, орієнтовно з 15 по 24 березня.

 


Вас може зацікавити