Визначено ще одного учасника юнацьких зимових Олімпійських ігор

Міжнародна федерація хокею додатково визначила Дениса Паська, гравця команди «Кривбас» ДЮСШ №1 м. Кривого Рогу, учасником юнацьких зимових Олімпійських ігор 2020 року, які з 9 по 22 січня відбудуться в швейцарському місті Лозанна.

«Коли я дізнався, був дійсно в шоці. Адже не кожному випадає такий шанс. Виявилось, що я зайняв друге місце на відборі. Я засмутився і не знав, як повідомити цю новину тренеру, адже він розраховував на мене.

Мені сказали, що я навряд чи потраплю на Олімпіаду, але шанси є. Я майже змирився з цією думкою і вирішив, що це чудова мотивація стати ще краще, став більше часу приділяти тренуванням.

Нещодавно мені подзвонили і сказали, що я все таки їду. Я був надзвичайно радий, усі рідні і близькі мене підтримали. Я зрозумів, що зараз все буде залежати тільки від мене. Я буду старатися не підвести!», – ділиться враженнями юний нападник.

Як раніше повідомлялося, Володимир Трошкін та Поліна Лубенець братимуть  участь в юнацьких зимових Олімпійських іграх 2020 року. Відтепер до них приєднається і Денис, а це збільшує наші шанси на завоювання олімпійських медалей!

На фото: Денис Пасько


Вас може зацікавити