«Витязь» – ХК «Кременчук»: передмова до матчу

У Харкові напередодні Міжнародного жіночого дня зустрінуться аутсайдер та лідер чемпіонату. Втім ситуація в турнірній таблиці не дає жодних гарантій команді Дмитра Підгурського на здобуття шести очок.

«Витязь» (м. Харків) – ХК «Кременчук» (м. Кременчук)

6-7 березня 2015 року

Арена «Айс-Холл» (м. Харків, вул. Героїв Праці, 9)

Початок матчів о 20:00 та 15:00

Судді першого матчу – Віктор Торяник (рефері), Андрій Бакуменко та Олександр Проскурін

Судді другого матчу – Антон Гладченко (рефері), Роман Пантелеймонов та Віктор Торяник


Обидві команди свої останні матчі провели у Броварах, де поступились «Дженералз». Ці поєдинки відкрили чимало проблемних питань як у «Витязя», так і у «Кременчука». Але якщо харків’яни грати проти «генералів» у далеко не найкращому складі, то кременчуцька команда провела свій наразі найгірший матч у чемпіонаті.

Перед матчами у Харкові команда з Полтавщини підсилилась чотирма гравцями. Якщо голкіпер Сергій Писаренко навряд чи потрапить навіть до заявки на матчі (надто вже сильними виглядають його конкуренти), то глибини складу в захисній лінії команді бракувало. Цю проблему мають вирішити Руслан Забулонов та Кирило Жовнір. Не завадить команді й нападаючий Максим Шевчук, адже відіграти весь чемпіонат у три ланки ХК «Кременчук» буде непросто.

У порівнянні з матчами проти «Дженералз» харківський «Витязь» теж має підсилитися. Але на відміну від суперника – за рахунок внутрішніх резервів. Роман Сальников, Олег Новиков, Дмитро Ісаєнко, Олег Панасенко, Олександр Панченко – поява саме цих гравців у складі «Витязя» може суттєво змінити розподіл сил у матчі.

В будь-якому випадку на вболівальників очікує непересічне видовище, пропускати яке не варто.


Вас може зацікавити