Виконком Федерації призначив тренерів молодіжної збірної

Сьогодні виконавчий комітет Федерації хокею України розглядав кадрові питання молодіжної збірної команди України. Нагадаємо, що попередній наставник української «молодіжки» Олександр Годинюк нинішнього міжсезоння очолив національну збірну.

«Ми розглядали широке коло кандидатів. За допомогою соціальних мереж залучили до обговорення громадськість, хокейних спеціалістів. Звичайно, взяли до уваги думку Олександра Годинюка. В результаті зупинилася на тандемі Ігор Чібірєв – Андрій Срюбко», – повідомив президент Федерації Анатолій Брезвін.

Обидва фахівці минулого сезону працювали у системі Молодіжної хокейної ліги: Чібірєв обіймав посаду асистента головного тренера у «Молодій Гвардії», а Срюбко обіймав аналогічну посаду у ХК «Дмитров».

В результаті виконком затвердив Ігоря Чібірєва на посаді старшого тренера, а Андрія Срюбка на посаді тренера збірної. При цьому Олександр Годинюк буде активно допомагати новопризначеним тренерам у їх роботі.

«Дякую Федерації за довіру. Я знаю рівень гравців, у нас вже є ряд напрацювань. Найголовніше, що у нас є бачення того, що потрібно робити для досягнення результату», – заявив Ігор Чібірєв.

«Будемо витискати максимум із наших гравців. Три наріжні камені – це дисципліна, тактика та підготовка. Але для початку ми будемо готувати хлопців психологічно», – зауважив Андрій Срюбко.

Нагадаємо, що молодіжна збірна команда України виступатиме на чемпіонаті світу в Дунайвароші вже у грудні цього року. Суперниками нашої команди будуть однолітки з Польщі, Казахстану, Франції, Японії та Угорщини. Чемпіонат відбудеться з 14 по 20 грудня 2014 року.


Вас може зацікавити