Відбулись перші півфінали в чемпіонаті України серед юнаків 2004 р.н. (U16)
4 й 8 березня в Броварах і Києві пройшли перші півфінали чемпіонату України серед юнаків 2004 року народження.
 
Команди, які зайняли в регулярній першості місця з першого по четверте: «Галицькі Леви», «Донбас», «Білий Барс- БВУФК» та «Крижинка» розпочали боротьбу за медалі першості.
 
Першими схрестили ключки хокеїсти з київської області та їх однолітки з Донецьку. Боротьби не вийшло: юні донбасівці впевнено перемогли своїх візаві, збільшуючи свою перевагу з кожним періодом. 10:2 на користь юних гравців з горняцького краю перетворили матч-відповідь у відверту формальність.
 
В Міжнародний жіночий день на ковзанці «Шалетт» «Крижинка» приймала в першому півфіналі представників Львівщини – «Галицьких Левів» з Новояворівська. І в цій зустрічі гості виглядали потужнішими з перших хвилин гри, прибравши ініціативу до свої рук. Кияни, безумовно, не виглядали настільки приреченими, як їх колеги по амплуа з «Білого Барсу» і неодноразово намагалися переломити хід гри, але брак особистої майстерності й, відверто, вдала гра голкіпера “левів” звели нанівець всі намагання господарів майданчику. Галичани ж, зі свого боку, закинули всі свої обов’язкові шайби, чим порадували своїх численних мам, які в цей святковий день відправились у 600 кілометрову подорож, аби підтримати своїх синів. Кожна з команд закинула вдвічі меньше, ніж гості й господарі в іншому півфіналі, але й 5:1 на користь хокеїстів з Західної України – є більш ніж міцним гандикапом для новояворівців напередодні гри на домашній ковзанці.
 
“Білий Барс- БВУФК”-“Донбас” 2:10 (0:2,1:3,1:5)
“Крижинка”-“Галицькі Леви” 1:5 (1:2,0:2,0:1)
 
Матчі-відповіді відбудуться :
в Дружківці 12-го й (в разі потреби) 13-го
в Новояворівську 14-го  й (в разі потреби) 15-го березня

Вас може зацікавити