«Велике будівництво». У Мелітополі відкривають сучасну льодову арену

У ці хвилини в Мелітополі Запорізької області відбувається відкриття сучасної Ice Arena.

Ковзанка з 450-ма глядацькими місцями зведена трохи більше, ніж за півроку. Проект був реалізований за програмою президента «Велике будівництво». За інформацією Мелітопольської міської ради, загальна вартість робіт становить 94,2 мільйони гривень.

«Можемо констатувати: взяте на початку поточного року зобов’язання побудувати у Мелітополі льодову арену наша команда завдяки співпраці з Міністерством молоді та спорту і Запорізькою обласною державною адміністрацією успішно виконала. А це значить, що вже до Нового року всі бажаючі стануть на лід. До зустрічі на ковзанці!», – сказав напередодні міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Окрім пана Федорова, у відкритті Ice Arena бере участь президент Федерації хокею України Георгій Зубко.

«Втішений, що непростий 2021 рік ми закриваємо на позитивній ноті – відкриттям сучасної льодової арени в Мелітополі. У найближчі кілька років такі ковзанки з’являться в кожному регіоні України. Адже хокей без інфраструктури неможливий. Буде лід – будуть нові христичі, житники і федотенки!», – сказав пан Зубко.

Зауважимо, що вінцем церемонії відкриття Ice Arena стане матч регулярного чемпіонату Української хокейної ліги між херсонським «Дніпром» і «Кременчуком». Мелітопольці зможуть на власні очі побачити гру хокеїстів збірної України Сергія Писаренка, Андрія Денискіна, Всеволода Толстушка, Євгена Ратушного, Олексія Ворони, Івана Савченка та інших знаних майстрів.


Вас може зацікавити