«Валідольна» перемога збірної України

Передостанній день молодіжного чемпіонату світу був переповнений подіями. Кожен з трьох матчів не поступався іншим за цікавістю.

Сьогодні суперником українців стала італійська збірна. На початку гри команди обмінялися швидкими шайбами. Рахунок вдалося відкрити «синьо-жовтим», але не встигла годинникова стрілка зробити повний оберт, як італійці зрівняли. Перший період так і закінчився з нічийним рахунком.

І другий, і третій період наші хлопці намагалися закинути шайбу і вийти вперед, але голкіпер італійців Давіде Фатані був непробивним.

Тож після фінального свитка гра перейшла у перший у нинішньому чемпіонаті овертайм. Він переможця не виявив. Все вирішилося у серії булітів. Влучний кидок Дениса Архипенка приніс перемогу українській збірній, а з нею і збереження прописки у дивізіоні.

Італія – Україна – 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1 – Крівошапкін (Матейченко, Пересунько), 12:15. 1:1 – Олер (Сьолва), 12:49.

 

Склад команди України: Оганджанян (Гурко); Кругляков – Чолач, Васильєв – Матусевич, Логач – Грицюк, Ратушний – Садовіков; Матейченко – Пересунько – Крівошапкін, Архипенко – Морозов – Даниленко, Середницький – Брага – Целогородцев, Сиротенко – Абаджян – Панченко.

У попередньому матчі естонці намагалися нав’язати свою гру полякам, але все одно поступилися з рахунком 3:6.

А у стартовому матчі було виявлено переможця чемпіонату. Французька збірна програла з мінімальним відривом рахунку 2:3, тим самим подарувавши першість угорцям. Не зважаючи на завтрашній результат, молодіжна збірна команда Угорщини підвищиться у класі.  

FAVORIT – Офіційний Генеральний Спонсор національної молодіжної збірної команди України.


Вас може зацікавити