В Палаці спорту розіграли Зимовий кубок серед юнаків

Цього уїк-енду у столичному Палаці спорту відбулися матчі всеукраїнських змагань серед юнаків наймолодшої вікової групи, які мали назву «Зимовий кубок». Партнерами заходу виступили компанія Infront Sports & Media, а також виробник спортивного одягу компанія Kelme.

У змаганні взяли участь 8 команд з різних регіонів України – «Сокіл» (Київ), «Сокіл-2» (Київ), «Шершні» (Богуслав), ХК «Кременчук» (Кременчук), «Сокіл-2014» (Київ), «Крижинка» (Київ), «Бульдоги» (Київ) та «Патріот» (Вінниця). Змагання були проведені за коловою системою кожен проти кожного. Ігри проходили поперек майданчика.

В перший ігровий день старт змагань було відкладено через повітряну тривогу. Втім вимушена перерва тривала недовго і всі матчі були зіграні вчасно.

За підсумком двох днів змагань перемогу здобули хокеїсти вінницького «Патріота», які виграли 6 матчів з 7 (ще в одному зіграли внічию з «Соколом»). Другими стали хокеїсти «Сокола», які несподівано поступились молодшим одноклубникам, а третіми фінішували богуславські «Шершні». Цікаво, що якби не поразка від «Сокола-2014», то переможцями змагання стали б спортсмени «Сокола».

За підсумками кожного матчу визначалися найкращі гравці у складі обох команд, також спеціальними призами були нагороджені найкращі гравці команд за підсумками турніру. Свої призи від компанії Kelme отримали тренери команд-учасниць.

«Буквально кілька днів тому минув рік від початку повномасштабного вторгнення. Але Україна вистояла і не зважаючи ні на що продовжує дихати на повні груди. Хокейне життя теж продовжується і проведення подібних змагань – яскраве тому свідчення. Я переконаний, що завдяки Збройним силам України вже цієї осені ми проведемо національні змагання у звичному, традиційному форматі», – зазначив спортивний директор Федерації Юрій Кириченко.

Вас може зацікавити