Українська суддя Ангеліна Майфельд дебютувала в угорській Ерстелізі

19-річна нападниця збірної України Ангеліна Майфельд дебютувала в статусі лінійного арбітра в матчі угорської Ерстеліги, в якому зустрічалися румунський «Проґим» з Ґеорґені та угорський «Уйпешт» із Будапешта (6:2).

Ангеліна, яка зараз продовжує кар’єру гравця в румунському чемпіонаті, у вільний від матчів час встигла відпрацювати в статусі арбітра в кількох матчах місцевої юнацької першості. Після того українка отримала призначення на поєдинок Ерстеліги. За підсумками зустрічі Майфельд отримала схвальну оцінку з уст супервайзера гри. Очікується, що наша талановита арбітриня працюватиме на зустрічах Ерстеліги й у майбутньому.

«Це великий прорив у кар’єрі Ангеліни і дуже корисний досвід для підготовки перед роботою на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В в Катовіце», – коментує подію голова Суддівського комітету Федерації хокею України Максим Урда.

Зауважимо, що в матчі «Проґим» – «Уйпешт» брав участь український нападник гостей Олександр Пересунько. Він діяв у другій ланці «Уйпешта» і результативними діями не відзначився.

Нагадаємо, що трохи раніше Ангеліна встигла дебютувати як лайнсмен і в чемпіонаті України, у матчі в київському Палаці спорту, в якому «Кременчук» переміг 6:0 «Київ». За ту гру вона отримала від інспектора ФХУ позитивну оцінку.

Вас може зацікавити