Канадські друзі підтримали українську хокейну мрію

Сьогодні, 5 липня, керівництво Федерації хокею України на чолі з президентом Георгієм Зубком, виконавчою директоркою Олександрою Слатвицькою і керівником спортивного відділу Юрієм Кириченком провело плідну розмову в форматі ZOOM-конференції з нашими партнерами з організації «Канадські друзі гокею в Україні», який квартирується у Манітобі.

ФХУ продовжує роботу в напрямі діяльності благодійного фонду «Українська хокейна мрія», робота якого спрямована на підтримку дитячо-юнацького хокею в країні і повоєнне відновлення гри в нашій державі і ця бесіда стосувалася якраз Фонду.

«Пане Зубко! Ми часто згадуємо Вас та ваш візит до Манітоби в грудні 2021 року та цінуємо міцну дружбу яка виникла між Федерацією Хокею України та КДГУ. На нещодавній нараді ми обговорили нашу роль у підтримці хокею в Україні. Вейн Бабич звітував про успішну організацію та доставку екіпірування, про яке попросив Ваш тренерський штаб. КДГУ вирішили підтримати Ваш фандрейзер в Угорщині, на що ми виділили одну тисячу канадських доларів та закупили так звані віртуальні квитки», – сказав керівник ФДГУ Мирон Затварницький.

Канадські друзі обіцяють, що надалі сприятимуть розвитку молодіжного хокею в Україні.

«Очевидно, що російська агресія ускладнила здійснення цієї мети. Однак, ми організуємо благодійний ґольф-турнір для підтримки нашої діяльності який відбудеться 7 липня 2022 рроку в місті Вінніпеґ», – говорить пан Затварницький.

Однією з ідей ФДГУ є організація туру по Канаді для українських команд U15 або U18.

Вас може зацікавити