Українські юніори здолали команду Угорщини

Юніорська збірна команда України вдало стартувала на мижнародному хокейному турнірі «Чотирьох Націй» у Будапешті.

У стартовому матчі змагання підопічні Андрія Савченка перемогли команду господарів з рахунком 4:0. У стартовому ігровому відрізку обидві команди мали рівні шанси на успіх. Після кидка Михайла Геворкяна шайба влучила у стійку, а форвард угорців Мартон Папа не зумів реалізувати штрафний кидок.

Закинуті шайби глядачі побачили у другому періоді. В цій 20-хвилинці синьо-жовті домінувалі на майданчику і втілили свою перевагу у три закинуті шайби. Остаточно спротив суперника було зломлено на 14-й секунді заключного періоду, коли капітан нашої команди Кирило Бондаренко першим зіграв на добиванни шайби після кидка Євгена Тимченка.

Розлючені таким перебігом подій угорці почали провокувати нашу команду на сутичку і наприкінці поєдинку відбулася бійка, в якій як і в самому матчі перемогли українці.

В іншому матчі ігрового дня Польща перемогла Словенію з рахунком 6:4. Завтра наша команда ігровий день розпочне матчем проти Польщі (12:30 за місцевим часом), а о 17:00 вийде на лід проти команди Словенії.

Угорщина – Україна – 0:4 (0:0; 0:3; 0:1)

28 грудня 2013 року, 21:00. УТЕ-Арена, 150 глядачів

Судді: А. Вар’ю, Б. Палкові, Л. Гангель

Склад України: Писаренко. Влад – Ядловський, Жовнір – Андрейків, Соловйов – Тарасіч, Клочко. Тимченко – Бондаренко – Кривенко, Терчієв – Черверіков – Герасименко, Геворкян – Єфремов – Алексанян-Петрович, Свіщев – Генералов – Худяков, Нігматуллін.

Голи: 0:1. Геворкян (Алексанян-Петрович, 26:39), 0:2. Герасименко (Бондаренко, 28:40), 0:3. Кривенко (Бондаренко, Влад, 35:27 – більш.), 0:4. Бондаренко (Влад, Тимченко, 40:14).

Нереалізований штрафний кидок: Папа (12:38 – воротар)

Кидки: 27 – 32

Штраф: 14 – 24


Вас може зацікавити