Україна з мінімальним відставанням програла переможцям турніру «Beat COVID-2019»

Збірна України поступилась Словенії в останньому матчі міжнародного турніру «Beat COVID-2019» у словенській Любляні.

Попри те, що перед грою «синьо-жовті» посідали останнє місце в турнірній таблиці, матч із господарями льодової арени вийшов доволі рівним. Так, лише під завісу першого періоду вдалось «розмочити» рахунок, причому зробив це український нападник Сергій Бабинець.

Уже в другому ігровому відрізку словенці знайшли, чим відповісти опонентам. Спочатку ворота Дмитра Кубрицького «прошив» Александар Маговак, після чого Нік Сімчич і Лука Калан збільшили перевагу своєї команди до 3:1. Пропустивши три шайби поспіль, підопічні Вадима Шахрайчука під завершення другого періоду все ж зуміли відіграти один пропущений снаряд – розрив скоротив Андрій Денискін на 37-й хвилині матчу.

У третій 20-хвилинці в українців були шанси відзначитись у більшості, однак влучити у ворота суперників так і не вдалось. Тож рахунок залишився 3:1 на користь Словенії. 

Таким чином Україна завершила виступ у Любляні на шостій сходинці турнірної таблиці, маючи одне очко в активі за матч із Польщею.

Зазначимо, що найкращим українським гравцем в протистоянні зі Словенією став захисник Ігор Мережко, який на цьому турнірі також виконує функції асистента капітана команди. 


Україна – Словенія – 2:3 (1:0, 1:3, 0:0)

Голи: 1:0 Бабинець, 18:20; 1:1 Маговак (Єзовшек, Пешут – більш.), 23:00; 1:2 Сімчич (Ограженшек, Претнар), 27:55; 1:3 Калан (Пешут, Коблар), 29:04; 2:3 Денискін (Толстушко, Міхнов), 36:46.


Вас може зацікавити