Україна в напруженій боротьбі поступилась Польщі в стартовому матчі в Любляні

Збірна України не впоралась із Польщею в першому матчі на міжнародному турнірі «Beat COVID-19» в Любляні, Словенія.

Поляки відкрили рахунок вже на другій хвилині матчу – у ворота Артура Оганджаняна влучив Крістіан Мрочковські. Попри пресинг із боку польської команди, підступитись до володінь Оганджаняна в стартовій 20-хвилинці їм більше не вдалось – на відмінно відпрацював захист українців. 

Другий період так само почався з закинутої шайби збірної Польщі – гол до свого активу записав Арон Хмілевські. За десять хвилин цей пропущений снаряд відквитав Андрій Денискін, який «прошив» ворота суперників із влучної передачі Дениса Бородая. На жаль, відновити статус-кво у цьому ігровому відрізку підопічним Вадима Шахрайчука не вдалось. За 4 хвилини до кінця Оганджанян пропустив шайбу від Шимона Мажеца. Тож поляки пішли на заключну перерву з перевагою у два очки – 3:1.

У завершальному періоді збірній України вдалось відіграти пропущені снаряди. Спочатку Богдан Ступак скоротив розрив до мінімуму, після чого Андрій Міхнов повернув рівновагу до гри. Так, матч перейшов у овертайм. Однак там удача відвернулась від українців. На 2-й хвилині додаткового часу Матеуш Брик з передачі Павла Зігмунта пробив захист нашого голкіпера і встановив фінальний рахунок на табло – 4:3 на користь польської збірної. 

Зазначимо, що за підсумками протистояння найкращим гравцем матчу в складі збірної України став Бородай, який відзначився асистом. 


Польща – Україна – 4:3 ОТ (1:0, 2:1, 0:2, 1:0) 

Голи: 1:0 Мрочковські, 01:49; 2:0 Хмілевські (Горни, Зігмунт), 23:49; 2:1 Денискін (Бородай, Толстушко), 32:35; 3:1 Мажец, 36:48; 3:2 Ступак (Бабинець, Даниленко), 44:01; 3:3 Міхнов (Даниленко, Толстушко), 51:12; 4:3 Брик (Зігмунт), 61:37.


Вас може зацікавити