Україна поступилась Франції з різницею у дві шайби

Збірна України з хокею зазнала четвертої поразки на міжнародному турнірі «Beat COVID-19» в словенській Любляні. 

Підопічні Вадима Шахрайчука з різницею у дві шайби програли Франції. Причому чинили супротив вищому за рівнем супернику до останніх секунд матчу. 

У стартовому періоді на 13-й хвилині рахунок відкрив Еліот Бертон, який влучив у ворота Артура Оганджаняна з передачі Флорана Фуе

Повернути статус-кво до матчу українцям вдалось уже в наступному ігровому відрізку – за дві хвилини до кінця відзначився Андрій Денискін, якого асистували Ігор Мережко та Андрій Міхнов. Однак надовго рівновагу в грі зберегти не вдалось – Даміен Флері на старті завершального періоду знову вивів Францію в лідери, а за кілька хвилин Кевін Бозон подвоїв цю перевагу.

Скоротити розрив українці спромоглися під завісу матчу – третій гол на цьому турнірі до свого активу записав Сергій Бабинець. Однак переламати хід протистояння «синьо-жовті» не змогли. На останніх хвилинах матчу Шахрайчук випустив шостого польового, але це не допомогло – друга шайба Флері залетіла в наші порожні ворота. Так, фінальний рахунок зустрічі – 4:2 на користь Франції. 

Зазначимо, що найкращим гравцем збірної України в цьому матчі став нападник Андрій Денискін, який приніс Україні перший гол у цій зустрічі.

Нагадаємо, що наступну гру наша команда проведе вже 21 травня проти господарів змагань – словенців. 


Україна – Франція – 2:4 (0:1, 1:0, 1:3)

Голи0:1 Бертон (Дуе, Матіма), 12:57; 1:1 Денискін (Мережко, Міхнов), 38:26; 1:2 Флері (Будо, Екфей), 42:33, 1:3 Бозон (Галле, Фарньє), 46:35; 2:3 Бабинець (Благой, Толстушко), 47:27; 2:4 Флері (Перре), 59:10.


Вас може зацікавити