Україна не втримала перевагу над Румунією на міжнародному турнірі в Любляні

Збірна Україна поступилась Румунії у своєму другому матчі на міжнародному турнірі «Beat COVID-19».

Перший гол у цьому протистоянні провели румуни – на 3-й хвилині ворота Артура Оганджаняна вразив Андрей Васіле. Відповідь від українців не змусила на себе чекати – Сергій Бабинець із точної передачі Вадима Мазура зрівняв рахунок протистояння вже за хвилину. 

Ближче до екватора гри підопічні Вадима Шахрайчука отримали ще один шанс біля воріт опонентів і реалізували його – цього разу відзначився Михайло Сімчук, який проводив дебютний матч у складі національної команди. Попри такий вдалий старт, піти на перерву в якості лідерів українці не зуміли – статистику їм зіпсував Петер Сольт – 2:2.

Якщо перший період видався доволі динамічним і насиченим на гольові моменти, то в наступних двох спостерігався інакший малюнок гри. «Синьо-жовті» мали проблеми з реалізацією. А от збірна Румунії хоч і теж не могла похизуватись високою результативністю, але переможну шайбу закинула – її автором став Едуард Касаніну. Так, 3:2 на користь Румунії, а наша команда зазначала другої поразки поспіль і має в активі лише один бал. 

Зазначимо, що найкращим гравцем матчу в складі збірної України став наш дебютант Сімчук.

Наступну гру колектив Шахрайчука проведе вже 18 травня проти Австрії. Початок – о 14:00 за київським часом.


Україна – Румунія – 2:3 (2:2, 0:1, 0:0)

Голи: 0:1 Васіле (Ліманський, Петер), 02:28; 1:1 Бабинець (Мазур), 03:55; 1:2 Сімчук (Мережко), 07:59; 2:2 Петер (Фодор), 17:09; 2:3 Касаніану (Гаждо, Фодор), 35:55. 


Вас може зацікавити