Україна не дотиснула Японію в першому матчі чемпіонату світу

Національна збірна команда України з поразки розпочала свої виступи на чемпіонаті світу у Таллінні. У першому матчі турніру синьо-жовті поступилися одному з головних претендентів на підвищення в класі – команді Японії.

Японці мали відчутну перевагу у першому періоді. Зусиллями Хірано азіати відкрили рахунок у поєдинку. До першої перерви команди обмінялися закинутими шайбами.

У другій 20-хвилинці команди знову обмінялися закинутими шайбами. На точний кидок Сайто українці відповіли пострілом Філіпа Пангелова-Юлдашева. Вихованець київського «Сокола» провів свій перший матч у складі національної збірної і відразу відзначився дебютною шайбою.

Як не намагалися українці, але відігратися у третьому періоді нашій команді не вдалось. Андрій Срюбко мотивував своїх підопічних на фінальний штурм, проте оборона японської команди вистояла. У підсумку, не зважаючи на непогану гру, українська команда нре змогла здобути очки у матчі проти Японії.

Завтра наша команда зіграє проти ще одного фаворита чемпіонату – Польщі.

Україна – Японія – 2:3 (1:2; 1:1; 0:0)

28 квітня 2019 року, 13:00. Таллінн, 450 глядачів

Україна: Дьяченко. Мережко – Пангелов-Юлдашев, Петрухно – Толстушко, Григор’єв – Скрипець, Романенко. Лялька – Мазур – Міхнов, Гаврік – Буценко – Бабинець, Коваленко – Гриценко – Німенко, Пересунько – Даниленко – Задоєнко, Чердак.

Голи: 0:1. Хірано (Х. Сато, Терао, 4:43), 1:1. Лялька (Міхнов, 8:16), 1:2. Т. Сато (Хірано, 12:52), 1:3. Сайто (Накаясікі, К. Сато, 37:42), 2:3. Пангелов-Юлдашев (39:46).

Кидки: 22 – 26

Штраф: 6 – 22

Огляд матчу


Вас може зацікавити