Ukrainian Hockey Dream Foundation провели другий дитячий тренувальний табір у Європі

Минулого тижня, з 13 по 17 серпня, у швейцарському Люцерні Ukrainian Hockey Dreams Foundation спільно з Unite Hockey Development провели другий табір “Hockey Dreams Development Camps”.

Участь у таборі взяли близько 40 дітей з України та дитячої хокейної школи HC “Luzern”. З учасниками продовжила роботу команда тренерів, яка була сформована ще в першому литовському таборі: Ніколас Фелан, Олександр Годинюк, Едуард Захарченко та Данило Ігнатьєв.

Протягом 5 днів гравці відвідали загалом 10 тренувань, на яких відпрацьовували передусім навички кооперації з командою, захисту та нападу, а також індивідуальні навички з катання. Головний тренер Нік зміг привнести канадський погляд на організацію тренувань, що стало невід’ємною родзинкою і захопленням в учасників.

На тренування також завітав Президент Федерації хокею України Георгій Зубко: “Хочу подякувати команді організаторів кемпу, на чолі з тренером Ніком, який прибув до нас з Канади. Для українського хокею важливий кожен маленький хокеїст та хокеїстка, тому нашою місією залишається розвиток дітей вдома, або за кордоном”.

Наразі команда організаторів вже переїхала до Нідерландів, де 22-25 серпня на льоду Зутермера відбудеться третій табір “Hockey Dreams Development Camps”. Багато юних хокеїстів з “Харківських Берсерків” вже відправились туди, щоб здобути нові знання від досвідчених тренерів та змагатися з ровесниками з міста Зутермер.

Подробиці на сайті https://saveukrainianhockeydream.org/ca

Вас може зацікавити