У Всеукраїнських змаганнях з хокейної майстерності Skills Challenge визначиться учасник юнацьких зимових Олімпійських ігор 2020 року!

В рамках програми юнацьких зимових Олімпійських ігор 2020 року в Україні відбудуться відбіркові Всеукраїнські змагання з хокейної майстерності Skills Challenge. Змагання буде складатися з одного тесту, що поєднує в собі декілька технічних навичок спортсменів. Гравцям буде дозволено виконати тест двічі.

Кращий результат з двох спроб буде зарахований як остаточний.

Участь у змаганні братимуть спортсмени 2004 та 2005 років народження.

Змагання пройдуть у два етапи:

Перший етап змагання на рівні дитячо-юнацьких спортивних шкіл відбудеться у період з 11 березня по 26 квітня 2019 року. До фінального етапу змагання потраплять по двоє найкращих спортсменів з кожного спортивного закладу за підсумками першого етапу.

Фінальний етап змагання серед найкращих спортсменів за підсумками першого етапу відбудеться 11 травня 2019 року у місті Києві. Переможець фінального етапу візьме участь у юнацьких зимових Олімпійських іграх 2020 року.

Виконання тесту Skills Challenge:

Розмітка льоду для проведення тесту Skills Challeng:

На юнацьких зимових Олімпійських іграх 2020 року хокей буде представлений двома чоловічими та двома жіночими подіями. Спортсмени, які народилися в 2004 і 2005 роках, матимуть право брати участь в змаганнях, які відбудуться з 9 по 22 січня 2020 року в Лозанні, Швейцарія.

Юнацькі зимові Олімпійські ігри 2020 року складаються з двох етапів. На першому етапі відбудеться новий формат змагань, 3-на-3 з крос-льодом, а на другому етапі відбудеться більш традиційний турнір з шести командами-учасниками.

Турнір 3-на-3 буде проходити перехресно з двома іграми одночасно. Команди будуть змішаними і тому у їх складах будуть представлені гравці з різних країн світу. Ці команди гратимуть турнір за коловою системою, по завершенню якого відбудуться півфінали та матчі за нагороди. Всі гравці будуть відібрані через національні змагання. Воротарі будуть відібрані за рейтингом, який використовується для розподілу командних очок для турніру з 6 команд.


Вас може зацікавити