У Києві, на Подолі з’явиться святкова локація хокею

У середу, 22 грудня, починаючи з 19:00 на Контрактовій площі поряд із колесом огляду відбудеться відкриття простору хокею в святковому новорічно-різдвяному містечку. Локацію «Хокей починається» відкриють Федерація хокею України разом із титульним спонсором національної збірної з хокею, компанією Vbet. 

Протягом святкових днів киянам і гостям столиці будуть доступні кидкова зона зі справжніми воротами, ключками, шайбами, шоломами, крагами. Кожен бажаючий зможе навчитися кидати по воротах і відчути себе справжнім хокеїстом. 

Поряд знаходитиметься фотозона, яка відтворює реальну роздягальню хокейної команди з джерсі найкращих гравців збірної України. 

Також на церемонії відкриття буде проведена вікторина на хокейну тематику, проста і весела, але з можливістю виграти цінні призи, головний з яких – Iphone 13. Окрім того, усіх, хто відвідає простір хокею на Контрактовій, очікує безліч інших приємних сюрпризів. 

Ласкаво просимо на відкриття локації «Хокей починається» завтра, 22 грудня. Гостями відкриття будуть президент Федерації хокею України Георгій Зубко, провідні гравці національної збірної Андрій Міхнов, Роман Благий, Сергій Бабинець, Дмитро Німенко і Дмитро Кубрицький. Наші зірки проведуть фото- і автографсесії. 


Вас може зацікавити