У фінальній серії чемпіонату України серед юніорів зустрінуться «Динамо» з Дніпра та «Білий Барс (БВУФК)» з Броварів

Вчора 10 березня в останньому вирішальному матчі півфінальної серії визначився другий фіналіст чемпіонату України серед юніорів. Це була п’ята гра в серії до трьох перемог між «Галицькими Левами» з Новояворівська та «Динамо» з Дніпра.

Матч, що проходив у Новояворівську на домашній арені левів, як і вважалося, вийшов наднапруженим. В першому періоді гості з Дніпра закинули дві шайби. У другому періоді суперники не зуміли вразити ворота жодного разу. А у заключній двадцятихвилинці господарі майданчика зуміли таки зібратися і зрівняли рахунок, реалізувавши одну більшість.

П’ятихвилинний овертайм 3 на 3 також не виявив переможця.

А от у cерії булітів на одну шайбу точнішими виявилися гості з «Динамо», що дозволило їм виграти серію і вийти до фіналу турніру, де на них чекає броварський «Білий Барс (БВУФК)», який виграв свій півфінал у херсонського «Дніпра» з рахунком 3:1.

Матчі фінальної серії будуть також проходити до трьох перемог одного з суперників. Перші ігри пройдуть 16 та 17 березня у Дніпрі на арені «Динамо», яке посіло в регулярній частині чемпіонату 3 місце. Потім серія переїде до Броварів 23 березня (в разі необхідності четверта та п’ята зустрічі відбудуться 24 та 30 березня у Броварах та Дніпрі відповідно).


«Галицькі Леви» – «Динамо» 2:3 (Б) (0:2, 0:1, 0:2, 0:0, 0:1)

10 березня 2019 року, Новояворівськ, Льодова арена, 19:00

Судді: А. Батєзатов, І. Хохлов

«Галицькі Леви»: Красносельський (Швець). Ратушний (А), Максименко, Сорока, Тонковід, Сисак, Шмельов. Солянік, Герілов, Пуголовкін, Мурин, Малиновський, Плохотнік, Абаджян, Клімов, Попережай, Середа (К), Мазур.

«Динамо»: Макаренко (Замерець). Аветисов, Ковальов, Сушков, Портной, Таратута (А). Сігбатуллін, Хечумов, Носко (А), Мироненко, Кобильник, Філімонов, Садовиков (К), Коротун, Шведченко, Кривоножкін

Шайби: 0:1 Носко (Таратута, Кривоножкін, 01:10). 0:2 Хечумов (Сігбатуллін, 02:17). 1:2 Плохотнік (Сисак, 40:30 – більш.). 2:2 Плохотнік (44:44). 2:3 Сігбатуллін (65:00 – переможний кидок).

Воротарі: Красносельський – Макаренко

Штраф: 6 (2 – 2 – 2 – 0) – 22 (2 – 14 – 6 – 0)


 

 

 

 


Вас може зацікавити