У Дніпрі відродять легендарний спорткомплекс «Метеор»

Під час IV сесія VIII скликання Дніпропетровської облради прийняли рішення передати в комунальну власність спортивний комплекс «Метеор». Про це повідомляє видання «Мост-Днепр».

Перший заступник голови Дніпропетровської облради Геннадій Гуфман підкреслив, що реалізація проекту з реконструкції спортивного об’єкту є пріоритетним завданням в регіоні на цей рік.

«Під час сесії нам вдалося прийняти рішення про переведення в комунальну власність земельної ділянки під спортивним комплексом «Метеор». Це дозволить нам в 2021 році здійснити проект реконструкції і в майбутньому відродити легенду Дніпропетровського регіону», – заявив пан Гуфман. 

Зазначимо, що влітку 2020 року частина спорткомплексу, а саме видовищно-спортивний палац «Метеор» (льодова арена – прим.), уже перейшла до комунальної власності Дніпропетровської обласної ради. З 2014 будівля стоїть закритою. Наразі організовано охорону та відеонагляд за об‘єктом, аби забезпечити його захист від вандалів.

Нагадаємо, що спортивний комплекс «Метеор» складається з чотирьох баз: стадіону «Метеор», палацу водних видів спорту, видовищно-спортивного палацу «Метеор» та водної станції «Машинобудівник».

Зокрема, видовищно-спортивний палац «Метеор» може вмістити до 6500 глядачів. Раніше тут проводили хокейні матчі, змагання та шоу з фігурного катання, танцювальні турніри, баскетбольні чемпіонати, конференції, виставки та концерти. 


Вас може зацікавити