У Богуславі відновив роботу палац «Льодограй»

В Україні триває запуск льодових арен до нового сезону-2022/23. Після Білої Церкви, Вінниці, Калуша, Києва та Кременчука свої парадні двері для тренувань та проведення змагань відкрив палац «Льодограй» у Богуславі Київської області.

Привітати спортсменів з відкриттям льодової арени завітали міський голова Богуслава Віталій Хоменко, начальник Управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофеєв, власник ковзанки Георгій Ложенко та віце-президент Федерації хокею України Сергій Глущенко, який подякував тренерам та батькам юних хокеїстів за їх відданість улюбленій грі, богуславчанам, ентузіастам та Київській обласній адміністрації за підтримку хокею в регіоні.

З цього приводу, 29 вересня, на честь радісної події тренери та дітки хокейної команди «Шершні», яка базується в Богуславі, провели для присутніх пам’ятний майстер-клас.

Зазначимо, що відкриття арени в період військового часу дасть можливість відновити в Богуславі зимові види спорту майже для 500 дітей різного віку, які займалися на «Льодограї» до 24 лютого.

Вас може зацікавити