Тренера хокейної команди «СДЮСШОР» Олександра Панченко тимчасово відсторонено від участі в офіційних змаганнях

Тренер хокейної команди «СДЮСШОР» Олександр Панченко в матчі чемпіонату України серед юніорів 2000-2003 р.н. № 54, що відбувся 20 січня 2019 року між командами «Крижинка» та «СДЮСШОР» в м. Києві, на 29 хвилині гри був покараний дисциплінарним до кінця гри штрафом (згідно протоколу) за втручання у дії арбітра.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про накладання на головного тренера команди «СДЮСШОР» – Олександра Панченка дисциплінарного заходу у вигляді тимчасового позбавлення права участі в чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юніорів 2000-2003 р.н. сезону 2018-2019 рр. та в усіх інших без виключення офіційних змаганнях з хокею з шайбою, включаючи, але не обмежуючись, тих що проводяться під егідою Федерації хокею України та/або її відокремлених підрозділів як на території України так і поза її межами, та в будь-яких інших заходах, що прямо чи опосередковано можуть бути пов’язані із здійсненням будь-якої комунікації із спортивними суддями з хокею з шайбою, на невизначений термін, але не більше ніж на 2 (два) місяці, до завершення здійснення всебічного та об’єктивного розгляду даного дисциплінарного провадження, незалежно від зміни команди, посади, тощо.

Протягом дії зазначеного дисциплінарного заходу, головному тренеру команди «СДЮСШОР» – Панченку Олександру Миколайовичу заборонено здійснювати будь-яку комунікацію їз спортивними суддями з хокею з шайбою.

Щодо подальшого порядку розгляду дисциплінарного провадження сторони буде повідомлено найближчим часом.

Дисциплінарне покарання вступає в силу з 25 січня 2019 року.


Вас може зацікавити