Тренера хокейної команди «СДЮСШОР» Олександра Панченко тимчасово відсторонено від участі в офіційних змаганнях на два сезони

Тренер хокейної команди «СДЮСШОР» Олександр Панченко в матчі чемпіонату України серед юніорів 2000-2003 р.н. № 54, що відбувся 20 січня 2019 року між командами «Крижинка» та «СДЮСШОР» в м. Києві, на 29 хвилині гри був покараний дисциплінарним до кінця гри штрафом (згідно протоколу) за втручання у дії арбітра. Також, зі сплином декількох хвилин після оголошення головним суддею матчу № 54 про його закінчення за невиконання офіційним представником – головним тренером команди «ЦОП «СДЮСШОР» призначень судді, головний тренер команди «ЦОП «СДЮСШОР» наніс головному судді матчу удар рукою в область голови.

На підставі наданих і розглянутих матеріалів Дисциплінарним комітетом ФХУ прийнято рішення про накладання на головного тренера команди «СДЮСШОР» – Олександра Панченка дисциплінарного заходу у вигляді тимчасового позбавлення права участі в чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юніорів 2000-2003 р.н. сезону 2018-2019 рр. та в усіх інших без виключення офіційних змаганнях з хокею з шайбою, включаючи, але не обмежуючись, тих що проводяться та/або будуть проводитися під егідою Федерації хокею України та/або її відокремлених підрозділів як на території України так і поза її межами, та в будь-яких інших заходах, що прямо чи опосередковано можуть бути пов’язані із здійсненням будь-якої комунікації із спортивними суддями з хокею з шайбою, до кінця сезону 2018-2019 рр. та на весь сезон 2019-2020 рр., незалежно від зміни команди, займаної посади, тощо.

Дисциплінарне покарання вступає в силу з 11 лютого 2019 року.


Вас може зацікавити