Товариський матч зі збірною Франції зіграно

Напередодні молодіжного чемпіонату світу, який розпочнеться вже у цей четвер, наша «молодіжка» приймала гостей з Франції, з якими зійдеться 15 грудня вже у офіційному матчі. Товариську гру збірні зіграли у броварському «Терміналі».

У першому періоді команди як не намагалися, так і не змогли результативно атакувати ворота один одного. Рахунок на табло залишився незмінним – 0:0.

А ось друга двадцятихвилинка стала повною протилежністю першої. Команди по черзі обмінювалися закинутими шайбами і влаштували перед глядачами справжній голепад. Після другого періоду молодіжна збірна команди України випереджала французьку на одну закинуту – 4:3.

Третій період пройшов за стартовим сценарієм і здавалося, що перемога вже у кишені української збірної, але за півхвилини до кінця матчу тренер французів вирішив зняти голкіпера. Зусиллями Дюбе французька збірна зрівняла рахунок та перевела гру у овертайм. 

Олександр Пересунько на третій хвилині додаткового часу здобув перемогу для української збірної. На позитивній ноті закінчуємо тренувально-навчальний збір та чекаємо на перший поєдинок чемпіонату, який відбудеться вже 12 грудня о 13:00.

Шайби: 1:0 – Морозов (Середницький, Даниленко), 21:12. 1:1 – Шмітт (В’ялатт, Заго),22:05. 2:1 – Пересунько (Матейченко,Ратушний), 23:22. 2:2 – Дер, 30:09. 3:2 – Кривошапкін (Пересунько, Кругляков), 32:26. 3:3 – Шотан (Томазіно, Віту), 33:06. 4:3 – Пересунько (Васильєв, Матейченко), 36:05. 4:4 – Дюбе (Фабре, Плана), 59:48. 5:4 – Пересунько (Кругляков, Матейченко), 63:00.

Склад молодіжної збірної команди України: Огаджанян, Гурко. Чолач – Кругляков, Ратушний – Матусевич, Логач – Євтухов, Васильєв – Грицюк. Пересунько – Кривошапкін – Матейченко, Морозов – Даниленко – Середницький, Халін – Сіротенко – Архіпенко,Панченко – Садовіков – Абаджан.

FAVORIT – Офіційний Генеральний Спонсор національної молодіжної збірної команди України.



Вас може зацікавити