Толстушко: «Атмосфера на тренуваннях збірної дуже хороша, відчувається сучасний підхід»

Захисник Всеволод Толстушко – один із найдосвідченіших гравців збірної України. Свого часу 27-річний хокеїсті встиг пограти не лише в національному чемпіонаті України, а й у Франції, Росії та навіть у Новій Зеландії.

Зараз Всеволод готується разом зі збірною до виступу на міжнародних змаганнях у словенській Любляні. Із пресслужбою Федерації хокею гравець поділився враженнями від перших днів навчально-тренувального процесу під керівництвом Вадима Шахрайчука

–       Чи радий поверненню до лав збірної?

Авжеж, перебування в збірній – це завжди позитивні моменти та враження. Коли ми збираємось разом, то відчувається особлива атмосфера. Завжди приємно бути в лавах національної команди.

–       Чи відчувається втома після доволі інтенсивного сезону в чемпіонаті України? Як оцінюєш свою форму зараз?

Думаю, що хлопці з «Кременчука» та ті, хто не грав у фінальній серії, встигли відновитись. Однак при цьому складно зараз наново втягуватись у тренування, адже вже «посмакували» відчуття відпустки. Зараз треба додавати у фізичних кондиціях, набирати їх наново. 

–       Які враження від роботи з новим головним тренером команди Вадимом Шахрайчуком?

Пам’ятаю, це був мій перший професійний сезон у «Соколі», а у Вадима Валерійовича останній, якщо не помиляюсь. Мені тоді було 18 років, і ми навіть встигли трохи разом пограти. А от як «тренер – гравець» ми ще не працювали. Зараз атмосфера на тренуваннях дуже хороша, відчувається сучасний підхід. У принципі, все добре, працюємо.

–       Як налаштовуєтесь із хлопцями на прийдешні міжнародні змагання в Любляні?

Будем старатись виходити та битись, незважаючи на суперників, що будуть нам протистояти. Будемо робити все, що в наших силах, аби не вдарити обличчям у бруд. Ми хочемо брати очки, посідати високі місця, попри те, що це товариські змагання. Усе одно хочемо себе показати. Думаю, нам це вдасться. 


Вас може зацікавити