Табір збірної України поповнився двома новими хокеїстами

18-річний воротар Савва Сердюк і 20-річний оборонець Денис Матусевич долучилися до лав національної збірної України на неофіційному відновлювальному зборі, який розпочався 7 червня на ковзанці ВДНГ у Києві.

Для вихованця київської «Крижинки» Сердюка нинішній виклик у головну команду країни – перший у його кар’єрі. У збірній Савва замінив Сергія Писаренка, котрий випав з обойми, отримавши перелом пальця в перший день збору. Попередній сезон Сердюк провів у складі «Ogden Mustangs» у лізі USPHL Premier. Навесні голкіпер відіграв чотири матчі на юнацькому чемпіонаті світу в дивізіоні 1В і допоміг збірній України U18 посісти друге місце та підвищитися в класі. Власне, Сердюка наставникові національної збірної Вадимові Шахрайчукові рекомендував керманич юнацької команди Олександр Бобкін.

Денис Матусевич з «Кременчука» стабільно викликається в національну збірну з весни минулого року. На недавньому чемпіонаті світу в дивізіоні 1В він провів усі чотири матчі і відзначився однією результативною передачею.

Зауважимо, що завтра починаючи з 9:10 збірна України проведе першу в рамках нинішнього збору двосторонню гру.

Вас може зацікавити