Старт першого сезону Української молодіжної хокейної ліги

     Вже на цих вихідних старт першого сезону Української молодіжної хокейної ліги! Ігри наймасштабніших змагань України розпочнуться 5 жовтня. Цей сезон безсумнівно увійде у історію українського дитячо-юнацького хокею. Усього у змаганнях візьмуть участь 95 команд. Загалом буде проведено близько 1500 матчів, у яких зіграють понад 1600 юних хокеїстів. Юні спортсмени з різних куточків нашої держави. Вже сімнадцять міст тринадцяти регіонів України можна сміливо назвати хокейними!
     Варто зазначити, що це найбільша кількість учасників за всю історію змагань! У середині 90-х та на початку 2000-х років в дитячо-юнацьких змаганнях брало участь не більше 20 команд, а кількість спортсменів учасників ніколи не перевищувала позначки 500. Розширилася і географія проведення офіційних змагань: на хокейній мапі з`явилась Одеса та після багаторічної перерви повернулося Запоріжжя.
Стартові матчі чемпіонатів відбудуться у Києві, Дніпрі, Херсоні, Дружківці, Харкові, Кременчуці, Одесі, Луцьку та Новояворівську.
    Боротьбу за чемпіонські титули вже у цей вікенд розпочнуть 34 команди. Усього буде зіграно 34 матчі! Приходьте та підтримайте свою улюблену команду!

 

 

 

 

 

 


Вас може зацікавити