Старт «Euro Ice Hockey Challenge» вже сьогодні

З 8 по 10 грудня у броварському «Терміналі» національна збірна команда України провела дводенний збір перед турніром «Euro Ice Hockey Challenge».

«У команді позитивна атмосфера. Ми налаштовуємося, адже на нас чекають серйозні суперники. Кожен з хлопців хоче проявити себе на цьому турнірі і дати бій кожній команді.

Виступ за збірну – це велика честь для хокеїста і неможливо дозволити собі вийти розслабленим на тренування, а тим паче на гру. Коли переступаєш поріг роздягальні збірної, відразу вмикається режим «викластися на всі 100%». Принаймні так має бути!» – прокоментував підготовку до турніру нападник Сергій Бабинець.

«Хлопці готові працювати. Вони реально оцінюють важливість даного турніру. І, в цілому, ми до нього готові. Під час тренувань у Будапешті працюємо над тактикою, а на навчально-тренувальному зборі дали можливість хлопцям відновити сили.» – відзначив головний тренер національної збірної команди України Сергій Вітер.

Тож, під керівництвом Сергія Володимировича у Будапешті гратимуть двадцять два гравця.

Зі складом ви можете ознайомитися за наступним посиланням: http://www.fhu.com.ua/index.php/zbirnikomandi1/2156-spisok-kandidativ-u-natsionalnu-zbirnu-komandu-ukrajini

Першим суперником нашої збірної на «Euro Ice Hockey Challenge» стануть білоруси. Стартовий матч для українців відбудеться вже сьогодні о 20:30.

Посилання на пряму трансляцію матчу:

https://www.youtube.com/watch?v=OeDgLlL5YRE&feature=youtu.be

FAVBET – Титульний Спонсор національної збірної команди України.


Вас може зацікавити