«Сокіл» – третій. «Дженералз» матимуть повторний шанс

Перед цим матчем лише лінивий не заглядав до турнірної таблиці. «Соколу» для того, щоб гарантувати собі третю сходинку, потрібно було здобути лише одне очко у протистоянні з «Дженералз». З іншого боку, «генералам» потрібно чотири пункти для потрапляння до плей-офф.

В результаті команди влаштували серйозне протистояння на льоду арени «Термінал». Виявити переможця і закинути бодай одну шайбу в основний час гри командам не вдалося. А в додатковий час все вирішила вдала реалізація більшості від Ігоря Шаманського.

«Сокіл» закріпився на третьому місці і у плей-офф поміряється силами з «Білим Барсом». А у «Дженералз» залишився ще один шанс посунути «Левів» з четвертої – плейоффівської – позиції. Але права на помилку у «генералів» не залишилось.

«Дженералз» – «Сокіл» – 0:1 ОТ (0:0; 0:0; 0:0; 0:1)

18 лютого 2014 року, 19:00. Арена «Термінал», 150 глядачів

Судді: А. Кіча, А. Кузьмінський, О. Сабада

Дженералз: Артинський. Оксененко, Дворецький, Панов, Протопопов, Попов, Воробйов. Єловиков, Бєга, Рябов, Ант. Буточнов, Хміль, Миколенко, Сидоров, Мадера, Росляков.

Сокіл: О. Хонін. Скороход, Тимченко, Лясковський, Лубнін, Лупандін, Акімов. Шаманський, Секірко, Задоєнко, Войцехівський, Юшков, Дм. Ісаєнко, Безуглий, Лиманський, Мельников.

Гол: 0:1. Шаманський (Лясковський, Лупандін, 63:26 – більш.).

Штраф: 6 – 8


Вас може зацікавити