«Сокіл» провів перший спаринг у рамках підготовки до чемпіонату України

Чинні чемпіони країни «Сокіл» провели перший контрольний матч у рамках підготовки до чемпіонату України-2022/2023. Кияни переграли земляків з аматорської «Спарти».

«Сокіл» (Київ) – «Спарта» (Київ) – 11:3

Шайби «Сокола»: 1:0 – Костромітін. 2:0 – Вал. Алексюк. 3:0 – Німенко. 3:1, 3:2. 4:2 – Благий. 5:2 – Янішевський (Воронін). 6:2 – Воронін. 7:2 – Чердак. 8:2 – Чердак (Бабинець). 9:2 – Мазур (Благий). 10:2 – М. Сімчук (Горлушко). 11:2 – Бабинець (Чердак). 11:3

«Сокіл»: Бойко; Вол. Алексюк – Воронін, Сисак – Горлушко, Полоницький – Гайдук; Благий – Мазур – Німенко, Бабинець – Янішевський – Чердак, Говорушко – Вал. Алексюк – М. Сімчук, Утукін – Качан – Костромітін, Жеребко. Тренер – Костянтин Сімчук; асистент – Артем Бондарєв

24 вересня. Льодова арена ВДНГ

«Бентежить, що в цій грі ми припустилися багатьох помилок, – коментує побачене тренер Артем Бондарєв. – Але, враховуючи, що це був перший поєдинок для нашої команди в цьому вигляді, дивуватися, мабуть, не варто. Ми побачили, над чим треба працювати. Наразі серед інших виділяються перші дві трійки нападу. Зрештою, в них ми й не сумніваємося. Дмитру Німенку, який впродовж літа повноцінно відпрацював у лавах збірної України, ми після перших двох періодів навіть дали перепочити і в заключній 20-хвилинці його не випускали. А ось молоді хлопці поки тільки перелаштовуються з юнацького хокею на дорослий. Приємне враження поміж них склав Дмитро Костромітін. Відзначу його старанність».

Наступного тижня «Сокіл» і «Спарта» вочевидь проведуть ще один товариський поєдинок.

«Хотілося б спробувати себе в протистоянні з сильнішим опонентом, на тлі якого недоліки в нашій грі були б помітніші. Проте варіантів практично немає. В порівнянні з суперниками – «Кременчук» може зіграти з «Берсерками», «Легіон» з «Дніпром» – ми перебуваємо в програшному становищі. Однак будемо відштовхуватися від тих реалій, які маємо при підготовці в рідному місті», – підсумовує Бондарєв.

Вас може зацікавити