«Сокіл» отримав суперників за Континентальним кубком

Київський «Сокіл» отримав суперників за Континентальним кубком-2023/2024.

Чемпіони України розпочинають виступ з другого раунду турніру. Кияни потрапили в групу D, матчі якої відбуватимуться в столиці Сербії Белграді. Окрім місцевої «Црвени Звезди», суперниками «Сокола» будуть старі знайомі з угорського «Ференцвароша» з Будапешта. Четвертим учасником квартету стане переможець групи B першого раунду. Там у литовському Каунасі боротимуться місцевий «Каунас Сіті», хорватський «Заґреб», ісландський «Скаутафелаґ Рейкявікур», а також естонський «Пантер». Матчі першого раунду відбудуться 22-24 вересня.

«Сокіл» гратиме в Белграді 13-15 жовтня. До третього раунду виходить переможець групи. Там на переможців групи D в італійському Кортіна Д’Ампеццо 17-19 листопада очікуватимуть місцевий «Гафро», данський «Гернінґ Блю Фокс» і польський ҐКС «Катовіце».

Зауважимо, що «Црвена Звезда» є чинним чемпіоном Сербії. У фіналі белградці перемогли «Войводину» – 6:2, 7:1. Загалом «Звезда» є десятиразовим чемпіоном Сербії/Югославії.

«Ференцварош» у попередньому сезоні угорської Ерстеліги поступився 3:4 у фінальній серії румунському «Ґеорґені». Поряд із тим, найкращою угорською командою «Фраді» стали 30-й раз в історії. «Сокіл» зустрічався з «Ференцварошем» у другому раунді Континентального кубка-2021/2022. Тоді на льоду суперників у спорткомплексі «Тюскечарнок» у Будапешті наша команда перемогла – 4:1. Шайби закидали Антон Васильєв, Данило Коржилецький і двічі Антон Рубан.

Вас може зацікавити