Словенія U-20 – Україна U-20: онлайн-трансляція

Завтра, у п’ятницю 14 грудня, в польському Тихи наша молодіжна збірна України (U-20) проведе свій п’ятий і останній матч на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB. У цій грі суперником наших хокеїстів буде команда Словенії.

Початок матчу та трансляції о 14:00.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо також, шо інші матчі четвертого ігрового дня завершилися з наступними результатами: господарі турніру збірна Польщі впевнено перемогла збірну Японії – 7:4, а у надзвичайно напруженому матчі словаки зуміли в серії післяматчевих кидків вирвати перемогу у своїх одноліток з Угорщини – 5:4.

Отже, сьогодні 13 грудня всі команди відпочивають, а в останній ігровий день 14 грудня відбудуться ще три поєдинки, після яких стане відомим остаточне розташування команд у турнірній таблиці та розподіл призових місць.

Наша команда має теоретичний шанс посісти третю сходинку та вибороти бронзові нагороди чемпіонату. Але для цього нашим хлопцям потрібно в основний час здолати лідера змагань – збірну Словенії, а також сподіватися на перемогу угорців над поляками, які, до речі, при такому розкладі мають шанс завоювати золото та підвищитися у класі на наступний рік.

На сьогодні турнірну таблицю очолюють наші завтрашні суперники – словенці, які мають, як і угорці по 10 очок, але випереджають останніх завдяки перемозі у зустрічі між собою.


Вас може зацікавити