«Слован» переграв збірну України-U17 у більшості

Результат третього для юнаків збірної України поєдинку на Кубку Президента визначила гра в нерівних складах: «синьо-жовті» свої можливості не використали, а «Слован» тричі реалізував «зайвого» гравця та набрав у результаті перші бали на турнірі.

Збірна України-U17 – «Слован»-U17 (Братислава, Словаччина) – 2:3 (0:1, 0:1, 2:1).

Шайби: 0:1 – Хуртай (13 хв., більш.), 0:2 – Томашковіч (30 хв., більш.), 1:2 – Нагнєєв (Куліков, Тучин, 50 хв.), 1:3 – Салонь (54, більш.), 2:3 – Тучин (Койда, Шарець, 54 хв.).

Україна: Семеха (Бережницький, 30:00); Трущенко – Росстальний, Лапко – Боднар, Товкач – Удовенко; Скороход – Г.Сімчук – Шульга, Бабушкін – Шарець – Сафронов, Куліков – Євтехов – Нагнєєв, Виставкін – Тучин – Р.Койда.

Незважаючи на прикру поразку напередодні від ХШ «Рига», лише через 10 годин відпочинку українці знову ступили на лід Mini-Werk Arena і не виглядали сонними в ранковому (старт о 8.30 за місцевим часом) поєдинку проти «Слована». Навпаки, «синьо-жовті» домінували, створювали забійні моменти, але стіною у воротах грав 15-річний голкіпер словаків Леонардо-Роберто Енріке, який і був визнаний найкращим у своїй команді. У деяких епізодах воротареві “Орлів” приходила на допомогу штанга, як у випадку після кидка Руслана Тучина за рахунку 1:2.

І якщо українці можуть нарікати на невдачу та масу невикористаних можливостей, то словаки провели ідеальний відрізок у більшості, реалізувавши три чисельні переваги, що й визначило результат зустрічі.

Поразка «Словану» фактично позбавила шансів юнаків України у боротьбі за найвищі місця на Кубку Президента, проте попереду у хлопців останній матч групової стадії проти лідера – «Спарти», а 7 серпня у програмі команди Олександра Бобкіна та Руслана Борисенка буде заключна зустріч – за підсумкове місце на бліц-турнірі у Тршинці.

Вас може зацікавити