Сисюк, Портной та Стецюра: найкращі гравці третього туру МХЛ

Наприкінці минулого тижня відбулися матчі третього туру чемпіонату Молодіжної хокейної ліги. Лідери чемпіонату – «Сокіл» та «БСФК Білий Барс» – здобули впевнені перемоги над «Крижинкою» та «ЦОП-СДЮСШОР» відповідно. «Молода Гвардія» не зазнала проблем у матчах проти «Кременчука». А у протистоянні між «Придніпровськом» та «Легіоном» відбувся перший у сезоні овертайм та серія післяматчевих кидків.

Організаторами змагання визначено найкращих гравців третього туру.

Найкращим голкіпером туру став Ярослав Сисюк з «Молодої Гвардії». Перший поєдинок проти «Кременчука» молодий воротар відіграв «на нуль», а у другому поєдинку пропустив одну шайбу (3 інші пропустив Єгор Смирнов). Коефіцієнт надійності голкіпера склав 0,54.

Найкращим захисником туру визнано оборонця «Придніпровська» Артема Портного. В матчах проти «Легіона» 13-му номеру дніпровської команди підкорилося унікальне досягнення: в першій зустрічі він взяв участь у кожній з п’яти результативних атак своєї команди. Наступного дня Портний закинув ще одну шайбу. Загалом на рахунку Артема 2 шайби та 4 результативні передачі у цьому турі, а також 4 хвилини штрафу. Така результативність допомогла «Придніпровську» здобути дві перемоги та піднятися на четверту сходинку турнірної таблиці.

Найкращим нападником визнано Сергія Стецюру з «Білого Барсу», який повторив досягнення Микита Сидоренка, зробивши два хет-трика у матчах проти «ЦОП-СДЮСШОР». Додатково у кожному з матчів Сергій відзначився результативною передачею, загалом набравши 8 очок (6+2). Команда Стецюри здобула дві дуже впевнені перемоги та продовжує йти в чемпіонаті без поразок.

Наступний – 4й тур – відбудеться 20-21 листопада, вже після завершення навчально-тренувальних зборів команд U18 та U20. Зокрема в матчах четвертого туру відбудеться протистояння лідерів – «Сокіл» буде приймати «БСФК Білий Барс».

Офіційний партнер номінації “Найкращі гравці Молодіжної хокейної ліги” – надпрофесійна стоматологічна клініка Jazz Dent Clinic.


Вас може зацікавити