Шокотерапія від Гонконгу

Жіноча збірна України після розгрому Румунії припустилася осічки у зустрічі другого туру. Наші дівчата несподівано програли Гонконгу, але попереду ще три тури і шанси на підвищення у класі «синьо-жовті не втратили.

Україна – Гонконг 1:2 (0:0, 0:0, 1:2)

Україна: В.Ткаченко (59:10); Кириченко – Машкіна, Рожок – Гутор, Майфельд – Лопатіна, Криворучко – Ратушна; Добровольська – Елізабет Аліпова – Цимиренко, Елен Аліпова – Телегіна – Загрекова, Ценова – Ізмайлова – Лесь, Роганова.

Шайби: 0:1 – Іп (Ріні), 46:23. 0:2 – Лі (Квок, – більш.), 50:27. 1:2 – Телегіна (Цимиренко, Кириченко), 53:13.

Кидки: 44 (14+15+13) – 23 (4+6+13)

4 квітня. Брашов (Румунія). Olympic Ice Rink

В перші два періоди українки мали тотальну перевагу над суперницями, але рахунок на табло тримався сухим, доки не сказала своє вагоме слово лідер Гонконгу Естелле Іп. Поки наші приходили до тями і перетравлювали інформацію з нелогічною пропущеною шайбою, азіатки на куражі засмутили українок вдруге і тим самим довели справу до другої перемоги на турнірі. Наші дівчата в кінцівці скоротили відставання в рахунку, але на більше команді Євгена Аліпова не вистачило часу.

В інших матчах другого туру Литва здолала – Румунію – 5:2, а Болгарія розправилася з Естонією – 6:2. У турнірній таблиці Литва та Гонконг мають максимальну кількість очок (по – 6), а Україна йде третьою із трьома балами.

Наступний матч на чемпіонаті світу підопічні Євгена Аліпова проведуть 6 квітня проти Естонії (16:30).

Вас може зацікавити